Bus stort in ravijn van 200 meter diep in India: zeker 44 doden

AFP
Bij een busongeval in India zijn minstens 44 mensen omgekomen en verscheidene anderen gewond geraakt, zo heeft de politie bekendgemaakt.

In het district Pauri Garhwall in de deelstaat Uttarakhand stortte een bus in een tweehonderd meter diepe kloof. De oorzaak is nog niet bekend.

Er waren naar schatting 55 tot 60 inzittenden.

AFP5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Febe Chapin

  Heel triestig.. sterkte aan al die verwoeste families.. hun infrastructuur is een voorbeeld van hoe het niet moet zijn.. maar wat kunnen de gewone burgers daar aan doen? Het is hun bestuur die onverantwoord alles als "normaal" zien en dat ongelukjes "een deel van het leven zijn". Niet alleen in India..

 • Gerard Braeckmans

  Ben ook al in India gepasseerd. Is inderdaad iets anders dan hier. Jack Vanderveen, dan vergeet je de kippen en eventueel schaap of geit nog. En de bagage.

 • guy vermeulen

  cabrio van gemaakt !

 • Jean-Pierre Vercruysse

  Niet verwonderd, als men in India geweest is kent de kwaliteit van het wegennet....! Veiligheid is iets anders! Soms is men verwonderd dat er niet meer ongelukken gebeuren!

 • Jack Vanderveen

  25persoons vehicle met ruim 50personen aan boord. Zoiets mag men overbeladen en overbelast noemen.