Burgemeester parkeert met invalidenkaart van overleden vrouw

Burgemeester Darlene Bradley van Davenport.
RV Burgemeester Darlene Bradley van Davenport.
De Amerikaanse politie heeft een burgemeester van een plaats in de staat Florida gearresteerd die gebruik maakte van een parkeerkaart van een overleden gehandicapte vrouw. Daarmee stond zij op parkeerplaatsen waar ze normaal niet mag staan.

Het gaat om burgemeester Darlene Bradley van Davenport, ten zuidwesten van Orlando, aldus Amerikaanse media. De politie kreeg informatie van getuigen en besloot haar te volgen. Zo werd op video vastgelegd dat Bradley haar auto voor de deur van het stadhuis op een invalidenparkeerplaats neerzet waarna ze naar binnen wandelt.

Uit onderzoek bleek dat ze de invalidenkaart van een vrouw gebruikte die al in 2012 was overleden. De politie heeft haar in staat van beschuldiging gesteld vanwege onder andere misbruik van de identiteit van een overleden persoon. Ze is inmiddels op borgtocht vrij.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  De directeuren en consoorten vinden dat zij recht hebben op een eigen parkingplaats ! De rest , de werkers moeten hun plan trekken . Waarom is dit zo ? Zijn zij zo veel meer ?

 • Don Tessers

  Direct uit ambt zetten.

 • koen verbeeck

  Dit zouden ze hier ook moeten doen

 • Herwig Michiels

  In België gebeuren er zo tientallen overtredingen per dag. De gehandicapten danken hiermee de overtreders.

 • armand mudah

  zo worden hier ook honderden kaarten misbruikt hoog tijd om er eens tegen op te treden