Exclusief voor abonnees

Buren getuigen na familiedrama met Belgisch gezin in Zwitserland: "Twee Porsches, reizen, een goede job, ze leken alles te hebben”

Familiedrama Belgisch gezin in Apples (Zwitserland)
RV Familiedrama Belgisch gezin in Apples (Zwitserland)
Het Belgische gezin V. had alles: dure sportwagens voor de deur, een goedbetaalde baan in Zwitserland en niets dan zonnige vakantiefoto's op sociale media. Achter gesloten deuren vond er de voorbije week een gezinsdrama plaats. Maandagavond vond de politie de lichamen van Michaël, Agnes en hun zoon Ryan (13). Ze waren al dagen dood.

Onaangeraakte kleren die dagenlang aan de lijn bleef hangen, maakten buren van het Waalse gezin in het Zwitserse dorpje Apples bezorgd. “Zelfs zaterdag, toen het stortregende, pakte niemand de kleren binnen. Toen dachten we al: hier klopt iets niet”, zegt een buurvrouw aan de Zwitserse nieuwssite 20minutes. De dagen na de regenbui bleef het onafgebroken stil in en rond het huis van het Belgische gezin V. De blauwe mountainbike bleef onaangeroerd voor de deur staan.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anneke Braem

  gelukkig zijn moet je zelf maken, heeft niks met centen of aan ziens te maken alleen met u zelf

 • PETER VANDAELE

  De regering heeft geld nodig. Voer een eigenwoningforfait in zoals in Nederland. Je bent eigenaar of toekomstige eigenaar een een woning, wel de waarde van je huis wordt verrekend bij je inkomen bij de belastingaangifte. Daarop betaal je dan belastingen, wie klein woont zal niet worden getroffen door deze regel, wie een villa heeft zal moeten betalen, ik heb geen huis , geen schulden maar dit mogen ze van mij zo snel mogelijk invoeren.

 • Carlos Simonis

  Geld en luxe betekend niet dat men gelukkig is. Geen geld en geen luxe betekend ook niet dat men gelukkig is. Beiden staan los van elkaar. Als ik eerlijk mag zijn ben ik liever goed bemiddeld dan te weinig geld. Je hebt dan altijd een probleem minder, geen geldzorgen. Dat leeft vele malen makkelijker dan iedere euro omdraaien. En zeker wanneer men kinderen heeft. Geld maakt het leven makkelijker.

 • claudio lugli

  je kunt alles hebben autos vliegtuig zwembad en noem maar op. maar daar koop je gelukkig zijn niet mee,als in het hoofd en lichaam niet goed zit kun je uiterlijk kopen en laten zien alsof het zo is.

 • mieke vanhaute

  gewoon intriest :(