Bruid betrapt aanstaande bruidegom die zich vergrijpt aan bruidsmeisje

Thinkstock
Twee dagen voor hun huwelijk is een vrouw uit Pennsylvania haar aanstaande te lijf gegaan. Ze betrapte hem toen hij een van haar twee bruidsmeisjes aan het misbruiken was. De dader, Daniel Carney, is aangeklaagd.

De zware feiten dateren van 30 augustus, toen het aanstaande echtpaar een feestje had in het golfresort van Smithfield Township in de staat Pennsylvania. Carney zou het toekomstige bruidsmeisje meegesleurd hebben naar de mannenkleedkamer op de benedenverdieping van het gebouw. Daar zou hij haar aangerand hebben.

Uit beelden van bewakingscamera’s zou blijken dat het slachtoffer van dronkenschap “nog amper op haar benen kon staan”. Carney zat aan haar borsten en de half bewusteloze vrouw haar bikinibroekje niet meer aan.

In een afgeluisterd telefoongesprek putte Carney zich daarna uit in excuses voor zijn wangedrag bij de vrouw. Hij gaf aan de politie ook de geweldpleging toe.

Daniel Carney werd aangeklaagd voor “onvrijwillige, afwijkende geslachtsgemeenschap met een bewusteloze persoon en seksueel misbruik”.

Een vriend van het koppel liet aan een lokale tv-zender weten dat het huwelijk toch nog doorging.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Chiel Van Damme

    En toch ging het gruwelijk gewoon door..

  • Anny Bollens

    Hij zal nog zulke feiten later plegen! Niet trouwen met zo een man!

  • Marianne Van den Lemmer

    Het komt nog wel goed....