Broer van turnkampioene Simone Biles betrokken bij schietpartij waarbij drie doden vielen

De Amerikaanse Simone Biles was absoluut een van de smaakmakers van de Olympische Spelen in Rio (2016). Ze haalde liefst vier keer goud.
AP De Amerikaanse Simone Biles was absoluut een van de smaakmakers van de Olympische Spelen in Rio (2016). Ze haalde liefst vier keer goud.
De broer van olympisch turnkampioene Simone Biles (vier maal goud op de Spelen van Rio 2016) zit in de cel voor zijn betrokkenheid bij een schietpartij waarbij drie doden vielen. 

Tevin Biles-Thomas (24) kreeg drie aanklachten te horen waaronder doodslag. Op oudejaarsavond 2018 liep een feestje in een appartement in de stad Cleveland in Ohio danig uit de hand.

Enkele ongenode gasten kregen te horen dat ze moesten vertrekken. Een daaropvolgende woordenwisseling leidde tot een schietpartij waarbij een 19-jarige jongen en twee jonge twintigers (21 en 23) het leven lieten. Voor alledrie kon geen hulp meer baten. Twee anderen raakten zwaargewond. Het pand boven een pizzeria was gehuurd via AirBnb.

Biles-Thomas is de eerste persoon die wordt aangeklaagd voor zijn betrokkenheid bij de schietpartij. Hij liep school in Cleveland en ging daarna het leger in. Turnkampioene Biles heeft nog niet gereageerd op de arrestatie van haar twee jaar oudere broer. De man blijft minstens tot 13 september achter slot en grendel.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Boden

    Wie verschiet daar nog van ?

  • Dirk Kerkhof

    Precies of het haar schuld is! Dat meisje heeft toch niks te maken met het leven van haar broer!