Britten verwelkomen Trump met deze gigantische tekening in een veld

Trump werd met een wel heel bijzondere tekening verwelkomd.
The Independent Trump werd met een wel heel bijzondere tekening verwelkomd.
Amerikaans President Donald Trump kreeg net voor zijn landing op de luchthaven van Stansted een reuzepenis te zien. Een tiener spendeerde namelijk het hele weekend aan het maaien van zijn ‘verwelkoming’ aan de president.

De achttienjarige Ollie Nancarrow maaide de gigantische penis in het gras van zijn tuin, vlak bij de luchthaven van Stansted waar Trump deze ochtend landde voor zijn staatsbezoek. De jongeman hoopt dat de president van de VS zijn creatie zag toen de Air Force One maandagochtend op de luchthaven landde. 

“Donald Trump en zijn ontkenning van de klimaatverandering zijn niet welkom en ik wil dat hij zich daar volledig bewust van is als hij maandag naar Stansted vliegt”, zo sprak hij.

Ollie gebruikte zijn grasmaaier ook om een reusachtige ijsbeer en de woorden “klimaatverandering is echt” in het gras te tekenen. Hij is de oprichter van Born Eco, een website die shoppers in contact brengt met milieuvriendelijke handelaren.
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • peter destoop

  hij zou trots moeten zijn. Een tekening van hem in de british countryside, wat een eer :o). Als hij zijn grote bek niet kan houden, wij dan ook niet. Vrije meningsuiting, weet je wel ?

 • peter destoop

  schitterend !!

 • Loesje Vranken

  Kei goe gedaan!!!

 • Peter Bonacasa

  Oeps, de aanhangers die vinden dat de laag bij de grondse beledigingen van Trump onder vrije meningsuiting vallen zijn diezelfde vrije meningsuiting plots niet meer goed gezind. Behoorlijk hypocriet.

 • Walter Lippens

  Opsluiten dat zootje ongeregeld.