Britse premier Theresa May toont opnieuw haar beste danspasjes

De Britse premier Theresa May doet het weer… Op het congres van de Conservatieven kwam ze op ‘Dancing Queen’ van ABBA het podium op en toonde opnieuw haar danskunsten. In augustus gingen beelden van een dansende May in Afrika al eens de wereld rond.

May lijkt de brexitcrisis te overleven. Ze speecht deze namiddag op het congres van de Conservatieven. Tegenstanders binnen haar partij zoals ex-minister Boris Johnson vroegen haar ontslag. Maar May blijft op post.

Ze wil verder werken aan een deal over de brexit, zegt ze: “Als we samenwerken dan is er geen grens aan wat we kunnen bereiken. Onze toekomst is in onze handen.”

Bekijk hier de vorige 'dansjes' van Theresa May:

AFP/Photo News/EPA16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Daniel Wouters

  Als iedereen rond U zegt dat je zo goed bent ,zo slim,zo goed kan dansen enz dan geloof je dat na een tijdje,het zijn sterke schouders die met vleiereien en macht kunnen omgaan.

 • peter destoop

  @ Albert Hendrix, juist en dit geldt zeker ook voor onze politici

 • Kurt Vlaminck

  Blijkbaar heeft ze opleiding dansen gevolgd bij mister bean

 • Maxime Vanmaercke

  Proberen populistisch te zijn... Heb er hier in België nu vlak voor de verkiezingen, ook al hun vel zien verlopen. Zielig!!

 • Marc Vandebroek

  Inderdaad een grote klucht.