Britse bouwvakker wint 123 miljoen met EuroMillions: “Mijn zoon van tien jaar vroeg al een Tesla”

Steve Thomson met zijn vrouw Lenka.
National Lottery Steve Thomson met zijn vrouw Lenka.
Een Britse bouwvakker heeft via EuroMillions een jackpot van maar liefst 123 miljoen euro in de wacht gesleept. Steve Thomson deed de bijzonder aangename ontdekking pas drie dagen na de trekking. Hij was toen op een collega aan het wachten die hem zou komen oppikken.

Thomson heeft een vrouw en drie schoolgaande kinderen. “Mijn blik viel meteen op de derde rij”, aldus de man uit Selsey. “Alle cijfers klopten. Ik begon te beven, want ik wist dat ik een groot bedrag gewonnen had.”

“Ik bleef maar heen en weer wandelen en dacht er zelfs aan om bij de buurman te gaan aanbellen. Ik wist echt niet meer wat te doen. Volgens mij scheelde het niet veel of ik zou een hartaanval gekregen hebben.”

Groter huis
Thomson heeft al enkele opmerkelijke verzoeken gekregen. “Mijn tienjarige zoon vroeg een Tesla, de dochter (8) hield het bescheidener met een roze iPhone. Mijn vrouw wilde graag een reis tijdens de kerstperiode, maar toen dacht ze nog dat we ‘maar’ 123.000 euro gewonnen hadden.” Lenka zal nu ook makkelijker haar thuisland Slovakije kunnen bezoeken.

Het geld zal in eerste instantie naar de aankoop van een groter huis gaan. “Het zal fantastisch zijn om mijn kinderen elk een eigen slaapkamer te kunnen geven. Ook familieleden mogen een mooi extraatje verwachten”, aldus de dolgelukkige man.

Klanten
Zijn klanten zal Thomson niet in de steek laten. “Ze mogen gerust zijn, ik kom nog langs. Maar als alle opdrachten weggewerkt zijn, zal ik wel een andere bezigheid moeten vinden. Ik ben niet het type dat lang kan blijven stilzitten. Maar als mijn zakenpartner een helpende hand nodig heeft, zal hij op mij kunnen blijven rekenen.”

Lenka en Steve leerden elkaar kennen in een recreatiecentrum in Selsey. Zij was toen in het Verenigd Koninkrijk vanwege haar studies. Intussen zijn ze zeventien jaar samen.
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean De Grande

  Slim Ilse? Als hij slim was stond hij niet in de krant.

 • Wilfried Vanden Berg

  En binnen de kortste tijd kan hij terug gaan werken, en zijn de miljoenen er door gejaagd. Voorbeelden genoeg.

 • Ilse Braet

  slimme man en veel geluk.

 • Rene Dannau

  in het vervolg zeg je ik heb gewonnen en verklaard dat het een goed miljoen is hiermee kan je veel dingen doen en eens de grote aankopen gedaan zijn kan je genieten zonder al die profiteurs.

 • mark germanus

  Veel succes en geluk voor jou en je familie voor de rest van jullie leven