Brit die 190 miljoen won met EuroMillions heeft zich gemeld

AFP
De Brit die dinsdag de grote pot van EuroMillions won, heeft zich gemeld. Dat heeft de Britse nationale Loterij bekendgemaakt. De identiteit van de winnaar – die 190 miljoen euro bij mag schrijven op zijn rekening – is voorlopig niet onthuld.

De winnaar had de complete winnende combinatie goed: 7-10-15-44-49 en de sterren 3-12. Nog nooit won iemand in Groot-Brittannië een groter bedrag met de Loterij. Hij of zij is nu in een klap rijker dan Britse celebs zoals Ed Sheeran (die naar schatting 180 miljoen euro waard is) en Adele (goed voor 170 miljoen euro).

Anonimiteit

De Loterij wil niet bekendmaken of de gelukzak een individu is of een groep spelers en waar het winnende lot precies werd gekocht. Tenzij de winnaar zelf beslist om uit de anonimiteit te treden.


Het is niet de eerste keer dit jaar dat een Brit de jackpot wint bij EuroMillions. Een aantal van de winnaars maakte zich bekend, maar niet iedereen. Zo bleef de winnaar van 140 miljoen in juni anoniem, net als de winnaar die in april 40 miljoen op zijn rekening kreeg.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ingrit seghers

    90% van de rang 1 winnaars zijn Britten. Zij mogen met het uurverschil hun biljet een uur later valideren tegen de rest van Europa. Zo kan een computer er 5 sec vòòr afsluiten de enige nog niet gebruikte combinatie er uit halen. Dit stinkt dus !!!

  • karin verwimp

    Hopelijk is dit zo slim om 1. de kaken stijf op elkaar te houden, 2. enkel anoniem wat aan kinderen of etc te geven (er zit er altijd wel ene tussen die niet kan zwijgen) en 3. te verhuizen naar een dorp of stad waar ze hem of haar niet kennen zodat het niet opvalt dat het opeens financieel een pak beter gaat.