Boze buurvrouw laat schokkend berichtje achter voor ambulanciers

Illustratiefoto
thinkstock Illustratiefoto
Ambulanciers in het Engelse Stoke-on-Trent vonden een schokkend briefje op hun voorruit nadat ze uitgerukt waren voor iemand die het noodnummer had gebeld.

De West Midlands Ambulance had haar voertuig geparkeerd op een parkeerplaats vlakbij het huis waar ze moesten zijn. Toen ze weer weg wilden rijden, vonden ze een haatdragend briefje onder de ruitenwisser. “Als dit busje niet voor nummer 14 is (het huisnummer waar de ambulance geparkeerd stond, IB) dan heb je geen recht om hier te staan. Het kan me niet schelen ook al bezwijkt de hele straat! Schiet op en verwijder je ambulance van mijn parkeerplek!”, klonk het giftig.

Ambulancier Katie Tudor tweette het giftige briefje en schreef erbij dat ze het “verschrikkelijk” vond dat een van de ambulancecrews dit briefje vanmorgen vond. “Naast dit briefje kregen ze ook nog een heleboel commentaar en beledigingen te verwerken. Ze blokkeerden de weg helemaal niet, ze stonden gewoon in een parkeerplaats geparkeerd”, zegt de vrouw in de Britse media. “Iemand was duidelijk erg geïrriteerd dat de ambulance op haar parkeerplek stond. Is er iets dat hier aan gedaan kan worden? Dit gebeurt steeds vaker!”

De politie heeft inmiddels laten weten de zaak te zullen onderzoeken. "Het is erg belangrijk dat degenen die bezig zijn met het redden van levens zich veilig voelen tijdens hun werk. Ik weet zeker dat 99,9% van de bevolking het daarmee eens is", klinkt het.