Boze buurvrouw laat schokkend berichtje achter voor ambulanciers

Illustratiefoto
thinkstock Illustratiefoto
Ambulanciers in het Engelse Stoke-on-Trent vonden een schokkend briefje op hun voorruit nadat ze uitgerukt waren voor iemand die het noodnummer had gebeld.

De West Midlands Ambulance had haar voertuig geparkeerd op een parkeerplaats vlakbij het huis waar ze moesten zijn. Toen ze weer weg wilden rijden, vonden ze een haatdragend briefje onder de ruitenwisser. “Als dit busje niet voor nummer 14 is (het huisnummer waar de ambulance geparkeerd stond, IB) dan heb je geen recht om hier te staan. Het kan me niet schelen ook al bezwijkt de hele straat! Schiet op en verwijder je ambulance van mijn parkeerplek!”, klonk het giftig.

Ambulancier Katie Tudor tweette het giftige briefje en schreef erbij dat ze het “verschrikkelijk” vond dat een van de ambulancecrews dit briefje vanmorgen vond. “Naast dit briefje kregen ze ook nog een heleboel commentaar en beledigingen te verwerken. Ze blokkeerden de weg helemaal niet, ze stonden gewoon in een parkeerplaats geparkeerd”, zegt de vrouw in de Britse media. “Iemand was duidelijk erg geïrriteerd dat de ambulance op haar parkeerplek stond. Is er iets dat hier aan gedaan kan worden? Dit gebeurt steeds vaker!”

De politie heeft inmiddels laten weten de zaak te zullen onderzoeken. "Het is erg belangrijk dat degenen die bezig zijn met het redden van levens zich veilig voelen tijdens hun werk. Ik weet zeker dat 99,9% van de bevolking het daarmee eens is", klinkt het.
17 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • johanneke li

  egoistischer dan dat zie je niet veel! sommige mensen kunnen beter naar een onbewoond eiland verhuizen me dunkt waar ze alleen zichzelf voor de voeten kunnen lopen... hij zou toch moeten beseffen dat een ambulance niet voor het plezier wordt gebruikt maar voor noodgevallen en dus overal moet kunnen parkeren.

 • Christine Laevers

  Hoe kunnen ambulanciers die vaak zware dingen te zien krijgen, nu nog gemotiveerd blijven ?

 • willy goelen

  99.9 % met hun eens is tot ze hun parkeerplaats verliezen. Diegenen die de maatschappij verzuurd hebben met ongecontroleerde import , tienduizenden illegalen, een hoop reglementen en wetjes en belastingen en boetes en zijzelf zonder rood te worden de grootste corruptie uit te voeren zonder straf er mee wegkomen die hebben de verzuring in de hand gewerkt .

 • Jeff Smulders

  Ten 1e betaald iedereen belasting en heeft iedereen het recht om te parkeren mits het toegestaan is waar hij/zij wil. Zelfs voor uw eigen huis is de parkeerplaats niet van u mits het op uw oprit is. Zo simpel liggen de feiten. En zeker voor de hulpdiensten is het overal toegestaan of de politie wordt erbij gehaald. simpel toch??

 • Peter Buyck

  Wat is het verhaal van die 'giftige vrouw'? Misschien is zij slecht te been of had zij een slechte ervaring met een ambulance die net te laat kwam toen haar man lag te sterven... Misschien heeft zij het overlijden van partner, kind, kleinkind, ... ondanks de interventie nog niet verwerkt en blijft ze in de waan dat ambulanciers schuld hebben aan de dood van haar ...