Bewakingscamera filmt hoe verkrachter slachtoffer (18) op zijn rug meesleurt

Metropolitan Police
Een consultant (28) van de Londense afdeling van PriceWaterhouseCoopers moet acht jaar de cel in voor de verkrachting van een 18-jarige vrouw. Dat heeft een rechtbank in de Britse hoofdstad gisteren beslist. Op bewakingscamerabeelden is te zien hoe dader Sanjay Naker zijn slachtoffer op zijn rug meesleurt alvorens hij toeslaat.

De gehuwde twintiger was in de vroege ochtend van zaterdag 11 maart 2017 aanwezig in dezelfde dancing in de wijk London Bridge. Hij volgde de jonge vrouw naar buiten toen die de zaak moest verlaten omdat ze te dronken was. Het meisje werd door Naker op zijn rug meegedragen. Ze probeerde zich los te wrikken en kwam daarbij ten val, waarop de man haar probeerde te kussen. De vrouw probeerde daarna tevergeefs weg te vluchten. Hij bracht zijn slachtoffer naar een donker steegje waar hij zich een half uur lang aan haar vergreep.

Gealarmeerd door de beelden van de bewakingscamerabeelden kregen agenten de melding om poolshoogte te nemen. Ze gingen op pad en troffen na een tijd Naker en de bewusteloze vrouw aan. De verkrachting was toen al achter de rug. De consultant spelde de agenten op de mouw dat hij de vrouw kende. Hij gaf hen zijn identiteitsgegevens en verliet de plek. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat de vrouw het slachtoffer was geworden van een 'orale verkrachting'.

Naker werd 's anderendaags opgepakt. Hij verklaarde aan de agenten dat het ging om seks met wederzijdse toestemming. Iets wat de jonge vrouw ten stelligste ontkent. Het jonge slachtoffer herinnert zich zelf niets meer van de feiten, maar heeft het nu ruim een jaar na de feiten nog elke dag moeilijk. Uit het onderzoek blijkt dat Naker zelfs op Google de precieze definitie van de term verkrachting had opgezocht. De man kreeg acht jaar cel, maar werd niet schuldig bevonden aan seksueel geweld door penetratie. 
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Best mogelijk dat hij haar gedrogeerd had met een drankje, en de portiers / uitbater dachten dat ze zo erg dronken was dat ze omviel.... geen toeval dat hij haar naar buiten volgde.... het is iets wat ook in onze dancings en sfeer-cafe's gebeurd.

 • Joan Jane

  Géén verkrachting? Het is toch "orale verkrachting"??, wat eigenlijk gelijk staat aan verkrachting, toch???! Ziekelijke mannen wat zoiets doen... BAH!!

 • Daniela Rosendaal

  Met geluk dat er CCTV is want deze man claimde dat het met wederzijds toestemming was gebeurd en 9 van de 10 keer wordt een man geloofd want ja...vrouwen liegen altijd hierover. Toch heren!?

 • Peggy Cornelis

  Wat ik het ergste vind , volgens mij niet alleen uit waar zijn haar vrienden?? En weer eentje die zen kans pak vind het erg voor vrouw. Gelukkig waren ze er snel bij en konden ze hem vatten...

 • Ben De Staercke

  Uitbater van die dancing zou dezelfde straf moeten krijgen. Een jonge vrouw die te dronken is zet je niet zomaar buiten. Daar bel je een taxi voor!