Beveiliger van Nederlands shoppingcentrum beticht 15-jarig meisje van winkeldiefstal en verkracht haar daarna

Google Street View
Een 34-jarige beveiliger van winkelcentrum De Aarhof in het Nederlandse Alphen aan den Rijn wordt verdacht van het verkrachten van een 15-jarig meisje. Ook zij zou werkzaam zijn bij het winkelcentrum. 

Volgens het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) beschuldigde de man het slachtoffer van winkeldiefstal en wilde hij haar hierover na werktijd op kantoor spreken. De beveiliger zou hebben gezegd dat hij “anders de politie zou inschakelen en ervoor zorgen dat zij haar baan zou kwijtraken”. 

Volgens de aanklacht zou de man vervolgens de deur van het kantoor op slot hebben gedaan. Hierna zou hij het meisje hebben opgedragen hem een massage te geven, anders “zou een toegangsverbod tot het winkelcentrum volgen”. 

Vanaf dat moment heeft de man volgens het OM het meisje betast, gezoend en aan haar haren naar de wc getrokken, waar de verkrachting zou hebben plaatsgevonden. 

Het gerecht rekent hem, naast verkrachting, ook aan dat hij misbruik heeft gemaakt van zijn positie als beveiliger en het overwicht dat hij heeft gehad op het meisje vanwege het leeftijdsverschil. De zaak komt dinsdag voor de rechter.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joris Praet

  Normale mensen, Leon? Normaal is subjectief. Elke beschuldiging dient kritisch bekeken te worden. Onschuldig tot de schuld is bewezen, weet u wel?

 • Liza Robyn

  Mooi gezegd Leon!

 • johan fransaert

  als dit klopt is er iets heel erg mis met deze wereld!!! man toch dit is wel een kind van 15j .

 • Leon Van der Neffe

  Normale mensen trekken zo'n bericht niet in twijfel Nikolaas Bouman. Waarom zou het niet kloppen dan? Het is door mensen met opvattingen zoals jij dat slachtoffers van sexueel geweld niet naar buiten durven treden! En als ze dan 5 jaar later de moed wél hebben staat iedereen te roepen dat ze te lang hebben gewacht!

 • Nikolaas Bouman

  Als het verhaal klopt is het heel ernstig, maar klopt het ook?