Beroemdheden geven jongen (11) beste cadeau ooit nadat niemand naar zijn verjaardagsfeestje wilde komen

Kade
Twitter Kade
Kade Foster beleefde niet meteen zijn meest memorabele verjaardag. Op het feestje van de Canadese jongen die elf kaarsjes mocht uitblazen, kwam namelijk niemand opdagen. Al zijn ‘vrienden’ gaven forfait. Zijn vader postte een foto van Kade op Twitter en vroeg aan iedereen om wat liefde te tonen aan zijn zoon. De respons in Canada en de VS was enorm. Ook vele beroemdheden lieten hun hart spreken. En zo werd het voor de jongen toch nog een verjaardag om nooit meer te vergeten.

“Het verjaardagsfeest van mijn zoon Kade vond gisteren plaats. Geen enkele vriend kwam opdagen”, schreef papa Jason Foster op Twitter. De man voegde een kiekje toe met daarop de jarige jongen die poseerde bij een verjaardagstaart. De tiener droeg een T-shirt van zijn favoriete hockeyploeg, de ‘Toronto Maple Leafs’. De vader vroeg zijn volgers om wat liefde te tonen aan Kade.  En zo geschiedde. En masse.

De respons was overweldigend. Op amper een dag tijd kreeg de post meer dan 135.000 likes en tienduizenden commentaren. Het bericht werd in geen tijd trending in de VS en Canada. En zo werd Kade haast zelf een celebrity.

De Toronto Maple Leafs reageerden meteen met een liefdevolle verjaardagsboodschap op hun officiële Twitteraccount. 

Daarnaast mag de jongen zich nog verheugen op een verrassingscadeau van de spelers. Ook is er een verjaardagsfeest met het hele team in de maak, zo lieten enkele hockeyers weten. 

Andere beroemdheden deden eveneens hun duit in het zakje om Kade de erkenning te geven die hij verdiende. Zo maakten onder meer Ben Stiller en ‘Luke Skywalker’- acteur Mark Hamill hun verjaardagswensen over.

De papa van Kade kan amper vatten wat zijn post heeft teweeggebracht. “Kade en zijn familie vinden het allemaal wondermooi en we danken iedereen uit de grond van ons hart. Hij is een fantastische zoon en zal deze dag nooit ofte nooit vergeten.”
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tina Colpaert

  Vroeger gaven wij een briefje mee aan de ouders met telefoon nummer om te bevestigen of de kindjes naar feestje kwamen ja of nee dan wist je op voorhand wie wel en niet

 • Recardo Fratali

  Mooi

 • Vincent Vos

  Leuk! Ik ben blij voor hem!

 • Melissa van der Leene

  Kinderen kunnen soms gemeen zijn. Hebben die ouders elkaar niet gesproken? Niet oké! moest ik meer mogelijkheden hebben zou ik zelf ook een attentie doen of geven. Geen enkel kind mag zo gekwetst worden. Zeer triest

 • DIRK RASSCHAERT

  Persoonlijk denk ik dat hij het liever met èchte vriendjes gevierd had.