Berlusconi opnieuw voor de rechter wegens omkopen getuige

Silvio Berlusconi.
AFP Silvio Berlusconi.
Een magistraat in Rome heeft Silvio Berlusconi naar de rechtbank verwezen, waar hij zich zal moeten verantwoorden voor het omkopen van een getuige, het zoveelste dossier in de Rubygate-affaire en de fameuze bunga bunga-feestjes.

In dit dossier beschuldigt het parket de Italiaanse ex-premier ervan de voorbije jaren een bedrag van 157.000 euro te hebben betaald aan Mariano Apicella, een Napolitaanse zanger die de vele avondjes die werden georganiseerd door Berlusconi muzikaal opvrolijkte met zijn gitaar. 

Apicella zelf moet wegens meineed terechtstaan op het proces, dat voor 23 november op de rol staat in Rome.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chris delanghe

    maar dat is toch perfekt "normaal" ? met geld krijg je immers alles geregeld. En al zeker in de politiek. Ach, een beetje bijklussen kan toch geen kwaad.? .

  • robert van puyenbroeck

    Dat is even grote sukkelaar als Trump als die een stapje verkeerd zet zijn ze er ook direct bij en 157.000 € is toch maar een peulschil, er zijn andere zangers of zangeressen die meer verdienen.