Belgische vrouw voor de rechter in Australië wegens cocaïnesmokkel

Belgische vrouw voor de rechter in Australië wegens cocaïnesmokkel.
RV Belgische vrouw voor de rechter in Australië wegens cocaïnesmokkel.
Een Belgische vrouw moet zich in oktober voor een Australische rechtbank verantwoorden voor cocaïnesmokkel. Dat melden Australische media. De vrouw maakt deel uit van een viertal dat in november 2017 in Sydney werd opgepakt op een cruise. Aan boord werd 30 kilogram cocaïne ontdekt. 

De 41-jarige Belgische vrouw Fatiha Kallouch werd samen met haar Franse partner Juan Pedro Carpentier opgepakt nadat de Australische douane info gekregen had van buitenlandse diensten. Ook twee andere Fransen werd opgepakt.

De vrouw beweert dat haar partner haar pas twee weken op voorhand op de cruise had meegevraagd. Een cruise die vertrok vanuit Groot-Brittannië en via Frankrijk, Mexico, Barbados naar Nieuw-Zeeland voer. Carpentier, die schuldig pleit, riskeert levenslang. Hij staat in juni al voor de rechter.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.