Belgische vrouw (58) vermoord in Malaga: “Vermoedelijke dader is Belg met wie slachtoffer geheime relatie had”

De broer van het slachtoffer vond het lichaam van zijn zus gisterenavond in haar huis in Tolox, een gemeente in Malaga.
iStock De broer van het slachtoffer vond het lichaam van zijn zus gisterenavond in haar huis in Tolox, een gemeente in Malaga.
In de Spaanse regio Andalusië is een Belgische vrouw met geweld om het leven gebracht. De dader is vermoedelijk een Belgische man, met wie het 58-jarige slachtoffer al enkele maanden een geheime relatie had. Dat schrijven lokale Spaanse media.

Volgens diariosur.es vond de broer van het slachtoffer het lichaam van zijn zus gisteren rond 18 uur in haar huis in Tolox, een gemeente in de provincie Malaga. De Spaanse politie ontdekte sporen van geweld op het lichaam en gaat uit van een gewelddadig overlijden.

De broer vertelde aan lokale media dat hij geen sporen van geweld vond in het huis. Volgens hem ontbreken er wel waardevolle spullen. Zijn zus was naar verluidt verzamelaar.

De Spaanse politie verdenkt een Belgische man van de feiten. Hij en het slachtoffer zouden al een tijdje een relatie hebben, en de landgenoot hielp het slachtoffer met de renovatie van haar huis. De broer zegt dat hij en zijn vrouw niets afwisten van de relatie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mariette van bosch

    Els hou er de moed in, ik geloof in jouw