Ga naar de mobiele website
^ Top

Belgische toerist (70) sterft na tragisch ongeval op Franse camping

Google Maps
Een Belgische toerist (70) is gisterochtend in tragische omstandigheden om het leven gekomen op een Franse camping. Onze landgenoot was in Clermont-l'Hérault zijn hond aan het uitlaten toen hij aangereden werd door de zoon van de uitbaatster. Hij raakte verpletterd tussen de voorzijde van de wagen en een muurtje. Ondanks hartmassage van toegesnelde brandweermannen en dokters kon geen hulp meer baten. De 25-jarige chauffeur werd nadien opgesloten in een psychiatrische instelling.

Enkele minuten voor het drama hadden moeder en zoon naar verluidt zware ruzie gekregen. Volgens getuigen was die laatste daarop met gierende banden vertrokken. Hij reed recht op een muurtje af en maaide daarbij onze landgenoot omver.

De chauffeur raakte slechts lichtgewond en ging al lopend op de vlucht. Dankzij bloedsporen op de grond konden de agenten uiteindelijk makkelijk de man terugvinden. Hij verzette zich echter zwaar tegen zijn arrestatie. Toen hij teruggebracht werd naar de camping ging hij ook nog eens zijn moeder te lijf. Zo moest ook zij met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht worden.

Omdat de uitleg van de jongeman geen steek hield, beval de procureur een psychiatrisch onderzoek. Er werd een onderzoek geopend wegens onvrijwillige doodslag en geweldpleging. Ondertussen is de 25-jarige bestuurder geïnterneerd. Volgens de procureur van Montpellier, Christophe Barret, lijdt hij aan "ernstige psychiatrische stoornissen".

Meer over5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Laura Huyghe

  Erg voor de man dat hij zo aan zen einde moet komen. Hopelijk krijgt zijn hond een goede thuis moest deze nog leven. Veel sterkte aan de familie!

 • Michel Bossier

  Ga dan eens op vakantie .

 • Kathy Schraudt

  Rip voir de man . Maar inderdaad hoe gaat het met de hond .

 • geert noels

  komt totaal onverwacht..rip arme man

 • niccolo liverini

  En hoe is het met de hond?

Gesponsord

Meld een bug