Belgische toerist (54) gewond bij brand in mobilhome in Italië

Een illustratiebeeld van een camper.
ShutterStock Een illustratiebeeld van een camper.
Een Belgische man (54) is gewond geraakt bij een brand in zijn mobilhome toen hij met vakantie was in Italië. Dat melden verscheidene Italiaanse media.

De brand brak rond 21 uur gisteravond uit in Alliste, een gemeente in de hiel van Italië. Volgens de krant Quotidiano di Puglia stond de mobilhome geparkeerd in de tuin van een vakantiewoning. Die zou toebehoren aan de partner van de man. Een kortsluiting zou aan de basis liggen van het incident.


De man probeerde te voorkomen dat het vuur zich zou verspreiden, maar raakte daarbij gewond. Hij werd met brandwonden aan de benen overgebracht naar het Perrino-ziekenhuis in Brindisi, maar zou er niet erg aan toe zijn. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te doven. Van de camper blijft nog amper iets over, zo tonen beelden in de krant Corriere Salentino.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Axel Italis

    Dit toont de reden waarom ik mijn camper verkocht! De industrie wordt verplicht iets te bouwen onder de 3000 KG. Met water, afvalwater, gasflessen, koelkast, airco's, toilet, douche enz. Dan krijg je populierenhout en kunststof. Zie de beelden, ziet enkel stoelen en frame van de verplichte zitplaatsen achteraan met gordels. Ook bij een ongeval kansloos, de frigo komt naar je toe. Of uitzondering voor gewicht of verplicht C rijbewijs. Denk aan je eigen veiligheid! Streek is aanrader!