Belgische motorrijder (49) verongelukt in Nederland

De motorrijder overleed ter plaatse. De omstandigheden van het ongeluk worden nog onderzocht.
Nederweert24 De motorrijder overleed ter plaatse. De omstandigheden van het ongeluk worden nog onderzocht.
Een motorrijder met Belgische nummerplaat is gisterenavond omgekomen bij een ongeluk in Nederweert, in Nederlands-Limburg, net over de Belgische grens. De motard botste tegen een boom en overleed aan zijn verwondingen. De 49-jarige man kwam uit het Belgische Hamont, wees onderzoek later uit.

Uit onderzoek is gebleken dat de motor rond 17 uur van de weg raakte en tegen een boom reed, om vervolgens in de nabijgelegen sloot te belanden. Zijn motor lag in een weiland. De politie denkt dat er geen ander voertuig bij het ongeval betrokken is geweest. 

Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die is uiteindelijk niet geland. Ook de politie en een ziekenwagen kwamen ter plaatse, maar alle hulp bleek te laat. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen, meldt Nederweert24.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dick van Aggelen

    Sterkte voor de nabestaanden en Pamela Vermeire ook innige deelneming.

  • Pamela Vermeire

    Mijn innige deelneming aan de familie en vrienden. Ik heb vorig weekend mijn jongste broer verloren in een auto-accident. Veel sterkte!!