Belgisch gezin crasht op vakantie in Spanje: één dode, vijf gewonden

De plaats van het ongeval.
Twitter/CruzRoja Extremadura De plaats van het ongeval.
Een 50-jarige Belg is gisterenavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de A66 in het Spaanse Almendralejo, in de regio Extremadura. Vijf gezinsleden van de man raakten gewond bij het ongeval. Dat meldt de Spaanse nieuwssite Hoy.

Het voertuig reed richting Gijon. Naast de overleden vijftiger zijn er nog vijf andere gezinsleden gewond geraakt. Een 17-jarig meisje bevindt zich in ernstige toestand. Een 40-jarige vrouw heeft verwondingen in het gezicht opgelopen terwijl drie jongens van 20, 18 en 6 jaar lichtgewond zijn geraakt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rika Damen

  Gecondoleerd

 • Abdellah Haddouch

  Veel sterkte aan de famillie .je kunt het niet beschrijven hoe erg het is om tijdens je terugkeer van je vakantie zo iets te moeten meemaken.ik heb ook een zwaar ongeval meegemaakt met een vrachtwagen die op ons is ingereden ook bij terugkeer van vakantie.gewoon verschrikkelijk .dat is niet van zwaargeladen of een oude auto .

 • Hedwig Jacobs

  Verschrikkelijk als je dit overkomt bij terugkeer van vakantie, volgens de Spaanse media was het een Marokkaans-Belgisch gezin, niemand heeft daar een boodschap aan maar een perfecte berichtgeving begint echt uitzonderlijk te worden, sterkte aan de familie.

 • Said Sabaouni

  Veel sterkte aan familieleden veel beterschap voor verwondingen. Ik kan geen woorden voor.

 • Anna Kanchoef

  Sterkte aan de familie.