Belg in Marokko met mes aangevallen door bedelaar aan wie hij geen aalmoes gaf

De feiten gebeurden in de havenstad Agadir aan de westkust van Marokko.
Shutterstock De feiten gebeurden in de havenstad Agadir aan de westkust van Marokko.
In Marokko is een Belgische toerist met een mes aangevallen door een agressieve bedelaar aan wie hij geen aalmoes had gegeven. De Belg raakte gewond aan zijn neus.

Het nieuws werd volgens lokale media gisteren gemeld door de politie. De feiten speelden zich af in Agadir, een havenstad met bijna 700.000 inwoners aan de westkust van Marokko. De dader zou een man met psychische problemen zijn. Hij werd gearresteerd en nadien geïnterneerd in een psychiatrisch ziekenhuis. De Belg werd met een neuswonde naar het ziekenhuis gebracht. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maria Henkens

  Ik ben een blonde vrouw maar wel niet blont , ik gedraag mij overall goed maar in Marokko word ik aangeraakt en nageroepen ik ben thans 65j en geen dun blontje. Heb al vaak de Marokkaanse mannen op hun gedrag moeten wijzen en ik merk dat ze steeds agressiever worden, volgens de echte Marokkanen zijn dat soort mannen allemaal Europese Marokkanen.

 • luc Colin

  Hier is bedelen niet nodig zetten ze gewoon op hun bankrekening eten gaan ze gratis halen in voedselbanken en delen het dan verder aan de ganse familie uit, wat zijn wij Belgen toch smeerlappen he.

 • luc caels

  Tina, misschien zie je er niet goed uit, maar mijn blonde vrouw en een vriendin worden er wel lastiggevallen, zelfs als de mannen erbij zijn. Dat zegt dus genoeg he.

 • Francois Vleminckx

  @Tina Colpaert: wat moet ik leren over dat land voor ik daar op vakantie mag gaan van jou? Er staat wel degelijk "met mes aangevallen door bedelaar aan wie hij geen aalmoes gaf".

 • Tina Colpaert

  Ik ga als blonde vrouw alleen naar Marokko en voel mij daar veilig als je u beetje deftig aan de regels vh land houd dus dan weet je als zogezegd (rijke) buitenlander dat een aalmoes geven vaak niet gerespecteerd word maar gezien als lachen met die mensen LEER eerst eens beetje van een land of LEES er iets over voor je gaat!