Belg die 20 jaar cel riskeert voor drugshandel opgepakt bij politiecontrole in Spanje

De Belg B.B. (39) riskeert volgens de Spaanse politie 20 jaar gevangenisstraf in ons land voor grootschalige drugshandel.
Policía Nacional De Belg B.B. (39) riskeert volgens de Spaanse politie 20 jaar gevangenisstraf in ons land voor grootschalige drugshandel.
De Spaanse politie heeft in Marbella een voortvluchtige Belg opgepakt die in ons land gezocht wordt voor grootschalige drugshandel. Toen tijdens een verkeerscontrole bleek dat B.B. (39) internationaal geseind stond, werd hij opgepakt.

De Spaanse politie arresteerde de Belg dinsdagavond omstreeks 23 uur bij een politiecontrole aan een grote rotonde in de stad Marbella (Malaga). Tijdens die controle bleek dat tegen B.B. (39) een internationaal aanhoudingsbevel was uitgevaardigd door een Belgische rechtbank.

Verschillende Spaanse media melden dat de man aan het hoofd stond van een internationale drugsbende. Hij werd gezocht door ons land en zou hier een maximale gevangenisstraf van 20 jaar riskeren. In afwachting van zijn uitlevering aan ons land, is de man opgesloten. Hij is ter beschikking gesteld van het gerechtshof in Marbella.
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • José Gonzales

  Hopelijk zware straf in België is het tegenwoordig luxe of hotel.

 • Guido Pintens

  Cor Dierckx, het is niet omdat Geens het aantal gedetineerden beneden de (hoeveel?) wou krijgen dat dat kan lukken. Als er meer en meer criminelen worden opgepakt kan Geens daar niks niemendalle aan veranderen! En BTW, Geens laat ze niet zomaar los. Beetje objectief redeneren kan nooit kwaad. En wie gaat dat raprap bijbouwen van gevangenissen betalen? Juist ... wij allemaal

 • Lucas Vissers

  Ze moeten hier in Torremolinos eens komen kijken ! Echt niet normaal !

 • Cor Dierckx

  Zo moet het dan leert men het af hier zou hij wegkomen met een werkstraf van een paar uur. Maar we hebben hier ook 5 gevangenissen voor 1000 mensen tekort Geens laat ze los i.p.v.gevangenissen bij te bouwen voor al dat crapuul..

 • Cor Dierckx

  Zo moet het dan leert men het af hier zou hij wegkomen met een werkstraf van een paar uur. Maar we hebben hier ook 5 gevangenissen voor 1000 mensen tekort Geens laat ze los i.p.v.gevangenissen bij te bouwen voor al dat crapuul..