Belg (63) met hasj geklist op luchthaven van Malaga

ANP
Op de luchthaven van het Zuid-Spaanse Malaga hebben agenten van de Guardia Civil een 63-jarige Belg opgepakt, zo heeft Europa Press vandaag gemeld. De man stond op het punt met hasj naar België te vliegen.

De man viel vlak voor hij wou inschepen op door zijn zenuwachtigheid. Agenten fouilleerden hem en vonden twee tabletten hasj met een gewicht van 180 gram. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc De Vos

    In Malaga zijn ze tenminste streng en oplettend ivm Zaventem. Ik ben daar onlangs staande gehouden met een kappersschaar die ik bij vertrek in Zaventem blijkbaar uit men toiletzak vergeten te halen ben, handbagage nota bene. En dan wanen we ons zogezegd veilig in Zaventem.

  • Marc De Vos

    Op de luchthaven van Malaga voel je je ook veilig. In Brussel onwet met een kapperschaar in handbagage vertrokken en in Malaga ben ik staande gehouden voor die

  • raymond van der craen

    Heeft die man nog geluk dat dit niet in Thailand of Indonesië gebeurde. Voorbeeldig straffen, drugs heeft al genoeg schade aangericht aan de maatschappij zonder dan nog van het misdaadmilieu te spreken.