Belg (37) zwaargewond bij verkeersongeval in Duitsland

Bongarts/Getty Images
Een Belg is gisterenmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in de Duitse regio Beieren. Dat schrijft de lokale krant Idowa. Over de identiteit van de 37-jarige man is voorlopig niets bekend. Het ongeval zou gebeurd zijn op rijksweg B85, ter hoogte van Zuckenried.

Volgens de politie zou de Belg met zijn Ford richting Patersdorf gereden hebben, toen er uit de andere richting een 46-jarige bestuurder uit de streek kwam in zijn Chevrolet. Hoe het ongeval precies gebeurde, is volgens Idowa echter nog niet duidelijk. De Chevrolet kwam op zijn kop terecht in een greppel naast de weg en de Ford draaide om zijn as.

De communicatie met de hulpdiensten verliep moeilijk voor onze landgenoot. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis in Zwiesel gebracht. De bestuurder van de Ford werd met lichte verwondingen naar een ander ziekenhuis gevoerd.

Buiten de bestuurders zat er niemand in de twee wagens. De voertuigen zijn compleet vernield. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dante Mertens

    'De bestuurder van de Ford werd met lichte verwondingen naar een ander ziekenhuis gevoerd.' Dat moet 'De bestuurder van de Chevrolet..." zijn, tenzij jullie vanaf het begin van het artikel al verkeerd waren en dat de Belg met een Chevrolet reed...