Bejaarde (85) rijdt in volle vaart warenhuis binnen met terreinwagen die plots vooruitschiet

De wagen bleef hangen ter hoogte van de roltrap en viel net niet naar beneden.
Twitter @JanisTeresko De wagen bleef hangen ter hoogte van de roltrap en viel net niet naar beneden.
Een 85-jarige automobilist is vanmiddag met zijn Mercedes-terreinwagen in het Duitse Hamburg een warenhuis binnengereden. Hij had zijn voertuig net achterwaarts geparkeerd toen het voertuig plots naar voren schoot. Als bij wonder raakte niemand zwaargewond.

De man reed in volle vaart met de auto een trap van vijf treden op, reed de glazen deuren aan gort en kwam bij de roltrap naar de kelderverdieping tot stilstand. Twee wielen van het voertuig hingen daarbij naast de roltrap. De bejaarde chauffeur raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.
Twee ooggetuigen raakten in shock. Waardoor het voertuig plotseling vooruit reed, is niet bekend. Het warenhuis werd geëvacueerd en ging dicht.

Tijdens het parkeren schoot de wagen plots vooruit en reed de trappen op.
Twitter @JanisTeresko Tijdens het parkeren schoot de wagen plots vooruit en reed de trappen op.
Twitter @JanisTeresko1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pieter De Ruyter

    Ze moesten die ondingen verbieden,de helft van degenen die met zo een koekendoos rijdt heeft hem niet in de hand.Maar je "iek en maain kiendjes zitten vaailig"en de rest kan stikken.