Bedreigde prostituee schiet seriemoordenaar met zijn wapen dood

thinkstock
Neal Falls klopte aan en begroette een prostituee met de woorden, "leef of sterf". De vrouw was niet onder de indruk van de gewapende man en ging meteen het gevecht aan. Ze vocht voor haar leven en slaagde erin om Falls met zijn eigen wapen dood te schieten.

Haar koelbloedigheid heeft haar gered na een gevecht van tien minuten in haar woning in Charleston, West Virginia. De politie vermoedt dat Falls een seriemoordenaar was die prostituees vermoord heeft in Nevada en Ohio.

De vrouw uit Charleston had een afspraakje geregeld met Falls nadat ze een annonce op het internet geplaatst had. De voormalige veiligheidsbewaker was meteen verleid door wat hij las en ging op 18 juli gewapend naar de woonst van de hoer. Nadat ze de deur opende, werd ze meteen bij de keel gegrepen door Falls die haar zo door het huis sleurde en schreeuwde dat hij haar ging vermoorden. Ze beet van zich af, greep een hark beet, en kon zijn wapen afpakken waarna ze de trekker overhaalde.

De politie vond het verdacht dat Falls geen geld op zak hoewel hij een prostituee bezocht. In zijn wagen, een Subaru Forester troffen ze handboeien, bijlen, een machete, een kogelvrije vest, en een fles bleekwater aan.

De vrouw werd (nog) niet aangeklaagd, het zou gaan om een geval van wettige zelfverdediging. "Ik heb al mijn ganse leven moeten vechten tegen mannen. Ik was dus klaar om me te verdedigen tegen deze." Volgens de politie was Falls vermoedelijk een seriemoordenaar en heeft de prostituee andere vrouwen mogelijk gered van de dood.

Dit 'arsenaal' trof de politie aan in de wagen van Falls, een vermoedelijke seriemoordenaar.
Politie Charleston Dit 'arsenaal' trof de politie aan in de wagen van Falls, een vermoedelijke seriemoordenaar.