Balkon stort in tijdens nieuwjaarsfeest in Nederland: tien gewonden

Hulpdiensten zijn ter plaatse aan de Kastanjelaan waar zijn meerdere mensen gewond geraakt toen een balkon is ingestort tijdens de jaarwisseling.
ANP Hulpdiensten zijn ter plaatse aan de Kastanjelaan waar zijn meerdere mensen gewond geraakt toen een balkon is ingestort tijdens de jaarwisseling.
Aan de Kastanjelaan in Arnhem zijn meerdere mensen gewond geraakt toen een balkon is ingestort. Volgens de brandweer stonden er tien personen op het balkon, toen het naar beneden viel.

Geen van de gewonden is in levensgevaar. Enkele personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het balkon was op de eerste verdieping, zo is op foto's te zien.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Buelens ransca

    Onnozelaars met 10 op een balkon.. Sorry verzekering zou zich moeten terug trekken want dit is zelf zoeken aan een woning is dit meestal gemaakt voor max 200kilo of max 4pers. Gelukkig vielen er geen dode. Prettig nieuwjaar iedereen.

  • Febe Chapin

    Amai komt dat eens tegen.. heel erg voor die mensen. al die oude gebouwen eens goed onderhouden en misschien laten nakijken door een architect voor structurele fouten/verzwakkingen.. en denk 2x volgende keer je een overbeladen balkon betreedt.. +-700kg zou nochtans normaal geen probleem mogen zijn op die 2 dikke betonnen (draag) koloms.

  • wim Pelgrims

    Doorzakkers met andere woorden....