Balk van vangrail doorboort auto volledig in Zeeland: drie gewonden

De balk doorboorde de auto van voor tot achter.
HV Zeeland De balk doorboorde de auto van voor tot achter.
Hulpdiensten zijn vanavond kort voor 21 uur uitgerukt om drie inzittenden van een personenauto te bevrijden in Wemeldinge, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het drietal zat in een BMW die tegen een houten vangrail reed. Een balk doorboorde het voertuig van voor naar achter.

Twee ambulances en een brandweerwagen werden opgeroepen om hulp te verlenen.  De drie inzittenden raakten allemaal gewond. Een van hen zat op de achterbank en werd als bij wonder niet geraakt door de balk. Die doorboorde de auto volledig: de balk drong de auto aan de voorkant binnen en schoot dwars door de achterbank weer naar buiten.

Brandweermannen knipten het voertuig open zodat de slachtoffers bevrijd konden worden. Over de ernst van de verwondingen van de inzittenden zijn geen details bekend.

HV Zeeland
112Midden-ZeelandReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.