Baby sterft nadat opa haar vergeet in snikhete auto

Beeld ter illustratie.
thinkstock Beeld ter illustratie.
Een baby van tien maanden oud is door de hitte bezweken in een auto op het Spaanse eiland Mallorca. Haar 56-jarige opa was het meisje vergeten nadat hij om 7 uur 's ochtends uit de auto was gestapt in de plaats Manacor.

Volgens de politie schoot het de man omstreeks 15.00 uur te binnen dat hij zijn kleindochter in de auto had achtergelaten, meldde de krant 'El Periódico'. Bij aankomst bij de auto bleek de baby te zijn overleden.

Haar grootvader is ingestort. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis van Manacor.
39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Er wordt licht omgesprongen met kinderen tegenwoordig. Sommige mensen hebben in hun hersenen geen alertsystemen meer.

 • Louis Holmes

  Wie het hier over straffen en boetes heeft is niet goed wijs, precies alsof dat dit drama had kunnen voorkomen. Ongelukken gebeuren, die opa heeft dat niet opzettelijk gedaan.

 • Marc Saerens

  Waar blijft de technologie?? Als je je riem niet aandoet begint dadelijk alles te toeten, te rinkelen en te flikkeren. Dat kan evengoed als je de motor afzet en er is nog gewicht op één van de zetels te detecteren, het elektrische circuit van de auto sluit nooit terstond af als je de sleutel omdraait. Ik heb onnoemelijk veel medelijden met die arme man en de ouders !!

 • Vic Smeets

  Stop met te praten over die arme opa.... Hij is slechts 56 jaar. Gewoon dom en onverantwoord.

 • Hilde Eykens

  Hoeveel ouders zouden er zijn die bij de auto op slot te doen inneens beseffen dat ze iets vergeten zijn