Baby na dagen levend gevonden in motel naast overleden ouders

Jessica Bramer en Christian Reed.
Facebook Jessica Bramer en Christian Reed.
De politie van Michigan heeft een baby van zes maanden gevonden in een motelkamer bij haar ouders, die beiden overleden waren. Het meisje vertoonde ernstige uitdrogingsverschijnselen, maar is inmiddels aan de beterhand.

Vrijdagmiddag ging een agent na een oproep een kijkje nemen in het motel in Whitehall (Michigan). In de motelkamer lagen de lijken van Jessica Bramer (26) uit Grand Rapids en Christian Reed (28) uit Marne.

Ook het babymeisje, Skylah, werd er in kritieke toestand aangetroffen. Ze werd overgevlogen naar het kinderziekenhuis in Grand Rapids. De politie vermoedt dat ze al “dagenlang” aan haar lot overgelaten was.

Bij de ouders lagen drugsspullen. De lijkschouwing bracht nog niet meteen duidelijkheid over de doodsoorzaak. Het is nu 30 dagen wachten op de resultaten van het toxicologische onderzoek.

Bramer en Reed hadden een crimineel verleden. Op het moment van hun dood zaten ze ongeveer een week in het motel. In januari hadden de grootouders van Skylah nog alarm geslagen bij de kinderbescherming. Het is nog niet bekend wie de voogdij over het meisje krijgt.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Waarom hebben ze de grootouders niet ernstig genomen? Voorkomen beter dan genezen ?

 • Tina Colpaert

  Naar de grootouders moesten ze weer niet luisteren zo was het kind bijna ook overleden!!!!

 • Nico Dakman

  Verslaafden hebben dikwijls kinderen jammer genoeg .Een geluk dat dit kindje dit overleefd heeft, snap alleen niet dat zen een wss wenend kind niet vlugger gevonden hebben.. gelukkig gaat dit kind hier niets aan overhouden eens ze bij een goed adoptiegezin zit.

 • Rudi Swinnen

  Kinderen worden vaak door de verkeerde ouders op de wereld gezet ... Triestig , maar dit is slechts 1 van de zovelen

 • MYRIAM VAN RECK

  Hoe is het mogelijk arm kind .