Ga naar de mobiele website
^ Top

Baasje stuurt kat naar kapsalon voor scheerbeurt. Het onvoorziene resultaat maakt haar hysterisch

Xie Qian Qian
Je huisdier naar de kapper sturen, is niet zonder risico. Dat mocht Xie Qian Qian uit Taiwan ondervinden toen ze haar kat na het trimmen ging ophalen. Ze werd hysterisch bij het aanschouwen van de ongevraagde nieuwe look van haar lieveling.

De vrouw wilde haar kat Jin Jin laten scheren zodat het dier het wat frisser zou hebben tijdens de warme dagen. Normaal krijgt Jin Jin een schattige 'leeuwencoupe' aangemeten maar dit keer was het kapsel van de kat serieus mismeesterd.

Het dier was volledig kaalgeschoren, op het hoofd na. Geen wonder dat dit een hysterische reactie ontlokte bij zijn baasjes.

Uitzonderlijk had Xie Qian Qian haar oogappel niet zelf naar de kapper gebracht maar een vriendin had die taak op zich genomen. De vrouw had strikte instructies gegeven over hoe Jin Jin moest geschoren worden. Blijkbaar was er dan toch een miscommunicatie in het spel.

Gelukkig zagen zowel Xie Qian Qian als haar echtgenoot uiteindelijk het grappige van de situatie in. Jin Jin laat zijn haartjes nu gewoon weer groeien en dan komt dat allemaal goed.

Xie Qian Qian
Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ben Bergen

  Photoshop! En nog slecht ook!

 • Marlies Schoefs

  Wat een drama het groeit bij

 • Wendy Vm

  Haha super schattig ♡

 • mis tanget

  Dat groeit wel terug, is best nog schattig. Een main coon, David. Dat zijn echt de prachtigste katten die er bestaan, vind ik.

 • David van Aelst

  Ik heb een main coon, die wordt ook elke zomer geschoren...

Meld een bug