Automobilist komt om het leven aan blokkade van ‘gele hesjes’ in Perpignan

Het protest van de ‘gele hesjes’ blijft aanhouden in Frankrijk.
Photo News Het protest van de ‘gele hesjes’ blijft aanhouden in Frankrijk.

In Perpignan, in het zuiden van Frankrijk, is afgelopen nacht een automobilist om het leven gekomen toen hij op een vrachtwagen inreed die geblokkeerd was door een filterblokkade van 'gele hesjes'. Dat heeft de procureur van Perpignan laten weten. Sinds het begin van de protesten van de burgerbeweging vielen al tien doden te betreuren.

De 36-jarige automobilist was op slag dood. Veel 'gele hesjes' die een oprit van de autosnelweg blokkeerden, gingen er na het ongeval vandoor. De politie van Perpignan is een onderzoek gestart. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ingrid Charlier

    De hoeveelste dode is dit nu al door de acties van de gele hesjes. Een schande.

  • Robert DE REU

    Ik heb niets met die gele hesjes, maar AUB blijf redelijk en steek niet ieder ongeval op die hesjes, er staat doch in de wet dat je moet kunnen op tijd stoppen voor een hindernis, en is die nu een hindernis door een betoging doet hier niets ter zake.

  • Lieve Vandamme

    Erg, héél erg, hoeveel levens eisen dei "gele hesjes" nog op? En de resultaten kunnen niet met een mensenleven worden gekocht!!! Stop die waanzin!! Jullie zijn schuldig aan de dood van deze 36jarige, en moeten worden gestraft!!