Autodief pikt wagen met peuter in kinderzitje: meisje (17 maanden) uren later veilig teruggevonden

Maria Tudorica van 17 maanden zat nog in de auto toen haar oom het voertuig wilde verkopen en de dief ermee vandoor ging.
rv Maria Tudorica van 17 maanden zat nog in de auto toen haar oom het voertuig wilde verkopen en de dief ermee vandoor ging.
Een meisje van 17 maanden is veilig teruggevonden nadat ze enkele uren vermist was toen de auto waar ze in zat gestolen werd. Het voorval gebeurde in Londen toen haar vader de wagen wilde verkopen. De potentiële koper bleek een ordinaire dief te zijn en ging er met de auto vandoor toen hij zijn kans zag.

De 17 maanden oude Maria Tudorica was met haar oom meegegaan toen hij de auto van haar vader, een zwarte Audi A5, wilde verkopen. Het meisje zat in de passagiersstoel toen de dief plots in de auto sprong en er met hoge snelheid vandoor ging. 

lees verder onder de tweet:

Verwilderd telefoontje

“Mijn broer had Maria in de stoel laten zitten en de motor gestart om de koper de auto te laten zien. De man zei dat hij de motor wilde checken en ging op de voorstoel zitten. Daarna is hij er met hoge snelheid meteen vandoor gegaan. Op dat moment, rond half vijf, kreeg ik een verwilderd telefoontje van m’n broer, dat ik de politie moest bellen omdat mijn auto gestolen was.”

De politie nam de zaak meteen ernstig op en zette een grootschalige zoekactie op om het meisje en de auto terug te vinden. Enkele uren na haar verdwijning werd het meisje rond acht uur 's avonds gezond en wel teruggevonden in Ruskin Avenue in Newham, in het oosten van Londen. 

Grote opluchting

De familie is zeer opgelucht dat ze haar dochter en nichtje weer terug hebben. “We zijn extreem opgelucht”, zegt haar vader David (25). “Ze is perfect in orde. We hebben vandaag de nachtmerrie van elke ouder beleefd…” Haar oom zegt dat hij zich ‘herboren’ voelt. “Godzijdank. Ik voel me als herboren, duizend maal opluchting, alsof ik helemaal nieuw ben.”

De verdachte, een slanke Aziatische man in zwarte kleding, is nog niet opgespoord. De auto werd vlak bij de plek waar het kind gevonden was, verlaten teruggevonden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hedwig Rombouts

    "Aziaat"....opdat u in de waan blijft en hopelijk zou denken dat het over een Chinees zou gaan. Hahahaha....de massa weet wel beter idiote pers.