Autobestuurder (65) omgekomen in Gotthardtunnel door losgeslagen wiel

Kantonspolizei Uri
Een losgeslagen band heeft in de Gotthardtunnel een 65-jarige bestuurder van het leven beroofd. Dat bericht de Zwitserse politie vandaag.

 Volgens de politie kwam een band van een vrachtwagen los op zo'n twee kilometer voor de uitgang van de tunnel in de gemeente Göschenen. De losgeslagen band raakte eerst een bus in de tegenoverliggende rijstrook, is daarvan afgeslingerd en daarna door de voorruit van de auto ingeslagen. 

De 65-jarige bestuurder was op slag dood. De chauffeurs van de vrachtwagen en de bus waren ongedeerd. De Gotthardtunnel was ongeveer drie uur afgesloten.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick Peeters

    Het lot heeft weeral toegeslagen . . . 5 minuten eerder of later en er was niets gebeurd . . . Op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.