Auto rijdt in op voetgangers in Californië: acht gewonden

ABC 7
Een automobilist heeft een groep voetgangers aangereden in het Amerikaanse Sunnyvale, in de staat Californië. Zeker acht mensen raakten gewond, berichten plaatselijke media. 

De politie sluit niet uit dat de bestuurder met opzet inreed op de menigte. Hij raakte mensen die op de stoep liepen of de weg overstaken. De automobilist deed volgens slachtoffers geen enkele poging om af te remmen of uit te wijken. Onderzoekers zouden ook geen remsporen hebben aangetroffen.

De auto kwam na de aanrijding tot stilstand tegen een boom. De bestuurder is opgepakt en zit nog vast. Hij was de enige inzittende van het voertuig. Alle slachtoffers, onder wie een dertienjarige jongen, zijn overgebracht naar ziekenhuizen. Over hun toestand is nog niets bekendgemaakt. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.