Attente moeder deelt 200 zakjes met schattig briefje, snoep en oordopjes uit aan passagiers voor het geval haar baby zou huilen tijdens vlucht

Een jonge mama met baby denkt aan het welzijn van haar medepassagiers door goodiebags uit te delen.
Facebook/Dave Corona Een jonge mama met baby denkt aan het welzijn van haar medepassagiers door goodiebags uit te delen.
Een jonge moeder heeft gescoord met een hartverwarmend gebaar op het vliegtuig. Ze deelde zakjes met snoep en oordopjes uit aan de andere passagiers voor het geval haar baby zou huilen. Een schattig briefje dat deel uitmaakte van het bijzondere pakket deed iedereen smelten.

De vrouw reisde met haar vier maanden oude baby van Seoel naar San Francisco toen ze besloot om elke medepassagier een klein geschenk te geven.

Ze deelde 200 zakjes uit met allerlei snoep, oordopjes en een schattig briefje.

In het zakje zat ook dit aandoenlijke briefje.
Facebook/Dave Corona In het zakje zat ook dit aandoenlijke briefje.

“Hallo, ik ben Junwoo en ik ben 4 maanden oud”, zo begon het aandoenlijke schrijfsel.

“Vandaag ga ik met mijn moeder en oma naar de Verenigde Staten om mijn tante te bezoeken. Ik ben een beetje nerveus en wat angstig omdat het mijn eerste vlucht is, wat betekent dat ik mogelijk zal huilen of te veel lawaai zal maken.

Ik zal proberen om rustig te blijven, hoewel ik geen beloftes kan doen. Neem het me alsjeblieft niet kwalijk. Daarom heeft mijn mama een kleine goodiebag voorzien! Het zakje bevat wat snoep en oordopjes. Gebruik ze als het te lawaaierig wordt door mijn toedoen. Geniet van je reis. Dank je wel.”

Een van de passagiers op de vlucht, Dave Corona, plaatste foto’s van het “ontroerende gebaar” op sociale media en verklaarde dat hij de baby geen enkele keer had horen huilen. Het kleintje heeft zich tijdens de hele vlucht voorbeeldig gedragen.
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy De Vos

  Zoveel plastic afval! Maar, toch een leuk gebaar!

 • Didi Bellens

  Dat is heel mooi gebaar en initiatief. Proficiat aan de mama.

 • Angelo Cabooter

  Dat gebeurt niet vaak, een moeder die denkt aan de medepassagiers en niet aan haarzelf. Zo moet er meer van zijn.

 • Sarah Van de Cruys

  Ik zou mij hier niet veel van aantrekken maar ik snap dit zeker. En zijn er vele die het gehuil op een vliegtuig niet kunnen verdragen en hier lastig over doen, zo kan ze de vlucht voor haar zelf en ander toch aangenamer maken.

 • Sabine Van de Kerkhove

  Is niet nodig, een kind is een kind. En als een babytje huilt ga er eens bij en neem eventueel de kleine eens over en met wat gekke bekken trekken kan de "ellende" ?? al stoppen. We zijn allemaal toch klein geweest, maar iedereen zit te mekkeren en commentaar te geven maar steekt geen vinger uit. Het leven kan nochthans eenvoudig zijn.....