Ashe luistert koppel af waarvan vrouw net ontdekt heeft dat man haar bedriegt. En laat Twitter meegenieten

Facebook
Een vrouw die een kop koffie zat te drinken in een bar, heeft er gratis een beetje spektakel bijgekregen. Aan een tafeltje naast haar bleek een koppel te zitten waarvan de vrouw net ontdekt had dat haar vriend nóg een relatie had. Ashe Dryden liet iedereen live meegenieten op Twitter.

Ashe was vooral onder de indruk van de reactie van de vrouw en hoe ze de situatie aanpakte: doodkalm. "O mijn God, de vrouw naast me pakt net de man die bij haar aan. Ze heeft ontdekt dat hij eigenlijk al een vaste relatie heeft. En het staat haar niets aan", klinkt het.

De manier waarop de vrouw het te weten kwam, blijkt bijzonder pijnlijk: de vriendin van de man belde haar op. "De kerel is nerveus met zijn been aan het wippen en durft haar niet aan te kijken", aldus Ashe. "Intussen eet zij kalm haar eten op en zegt ze hem de waarheid. Hij kan amper iets uitbrengen, op wat gestotter na. En wat geluiden als een gewond dier. En zij gaat intussen maar door." (lees hieronder verder)

En dan komt er nog een derde persoon bij in de conversatie: de onwetende ober. "Willen jullie graag een dessert", klinkt het. Waarop hij "nee" antwoordt en zij (tegen hem) "Maak je een grapje?" en (tegen de ober) "Ja, een cappuccino en een stuk chocoladecake."

Tranen
Waarop Ashe zich afvraagt of ze de vrouw gelijk ten huwelijk zou vragen terwijl ze haar cake opeet en haar vriendje bijna in tranen is. "Dit is mijn nieuwe favoriete soap", klinkt het vrolijk. "Zij: 'ik kan niet geloven dat ik mijn vakantiedagen aan jou verspild heb. Nee, serieus, wat dacht je eigenlijk wel?'. Hij 'Ik weet het niet, het ging per ongeluk, het gebeurde gewoon.'"

Ashe Dryden.
Facebook Ashe Dryden.

"God, ik hou van deze vrouw", bedenkt Ashe. "Ze lijkt zelfs niet eens boos. Ze vindt het zelfs grappig dat zijn hele privéleven goed is voor de vuilnisbak. Zij: 'ben je nu werkelijk lastig op mij omdat ik het ontdekt heb? Wat dacht je dat er zou gebeuren?' Hij: 'Geen idee, oké, geen idee.' Ah, daar is de cappuccino. Zij: 'zei je nu net tegen mij dat ik bij je moest blijven? Dat zei je, inderdaad. Hoor je jezelf wel bezig?'"

Dessertkaart
Intussen heeft Ashe de dessertkaart gevraagd. "Ik heb nog een paar uur voor ik op de luchthaven moet zijn, ga gerust door", tweet ze vrolijk, terwijl ze verder luistert. "Nooit gedacht dat zoiets in het echte leven ook kon gebeuren."

"Zij: 'je moet naar een andere plek of een andere stad verhuizen' (werken ze in hetzelfde bedrijf?) Hij: 'daar is geen sprake van, de positie van CEO is vacant.' Man, als hij haar baas is, hoop ik dat ze hem afmaakt", aldus Ashe. Maar daarop is de show voorbij, want plots zegt de man dat hij ervandoor moet en gaan ze samen naar buiten. Waarop Ashe nog een foto post waarop ze toont hoe dicht ze bij het koppel zat. Haar tweets werden intussen al duizenden keren gedeeld.