Analyse van onze terreurexpert: “Wat bij de aanslag in Straatsburg het meest verontrust, is dat de dader met een vuurwapen heeft toegeslagen”

.
GVV/Photo News .
Europa wordt maar weer eens met de neus op de feiten gedrukt. Het is niet omdat de Islamitische Staat grotendeels is opgerold in Irak en Syrië, dat de terroristische dreiging hier bij ons verdwenen is. En wat bij de aanslag in Straatsburg het meest verontrust, is dat de dader met een vuurwapen heeft toegeslagen. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerrit Caluwaert

  Voor een "expert" weet ie wel vrij weinig of zegt hij niet wat hij wel weet. In ieder geval deze analyse kan iedereen maken. Niets nieuws.

 • LUC HUON

  De jihadisten zeggen al jaren in oorlog te zijn met het Westen en hier blijft men ze beschouwen als gewone misdadigers die als toemaatje de gevangenissen besmetten. Bi hun aanslagen lijken ze wel een eigenaardig respect voor politieke machtsdragers te betonen.

 • marc van cauwenberge

  Ha gij weet dat niet expert ? Raar , Isis is zich aan het reorganiseren

 • Dirk Parein

  Weer zo’n zwevende expert, “verontrust omdat er wapens gebruikt worden” … neen er zijn geen krijgers meer, alleen gewatteerde sufferds.

 • Henri Eerens

  Wat het meest verontrust is, dat hij na een tijdje verder radicaliseren in een of andere luxe gevangenis, gewoon verder kan doen.