Amokmaker riskeert zeven jaar cel voor stevige knokpartij met zus en vriendin in Disneyland

"Ik ben klaar om vanavond naar de gevangenis te gaan", riep Robinson verschillende keren tijdens zijn uitbarsting. Hij maakte ook een verwijzing naar een bende in Zuid-Californië.
RV "Ik ben klaar om vanavond naar de gevangenis te gaan", riep Robinson verschillende keren tijdens zijn uitbarsting. Hij maakte ook een verwijzing naar een bende in Zuid-Californië.
Een stevige knokpartij tussen familieleden in Disneyland (Californië) dreigt nog een flink staartje te krijgen. De grootste amokmaker riskeert zeven jaar en vier maanden cel, nadat de beelden twee weken geleden viraal gegaan zijn.

In het filmpje is te zien hoe vier leden van hetzelfde gezin het met elkaar aan de stok krijgen. Vooral Avery Robinson laat zich niet onbetuigd. De man daagt eerst zijn schoonbroer uit tot een gevecht en slaat dan zijn zus tegen de grond.

Maar het is uiteindelijk zijn eigen vriendin die het het ergst te verduren krijgt. In alle tumult zou zij een mep verkocht hebben aan zijn moeder, iets wat hij duidelijk niet kan verkroppen. Hij werkt haar tegen de grond, trekt aan haar haar en blijft klappen uitdelen. Pas toen enkele bewakers hem samen met toevallige passanten wisten te overmeesteren, kon de rust terugkeren.

Bestraft dankzij virale video
Nu ja, voor even toch... Nadat de agressieveling naar de uitgang geëscorteerd was, probeerde hij immers ook nog een werknemer van het attractiepark omver te rijden. Voor al die feiten riskeert de herrieschepper nu een celstraf van zeven jaar en vier maanden. Zijn zus Andrea hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd omdat ze ook om zich heen schopte, haar echtgenoot Daman Petrie dreigt een half jaar achter tralies te verdwijnen.

Ei zo na was er van een proces geen sprake. De familie ontkende immers dat er een vechtpartij plaatsgevonden had, de politie kon hen bijgevolg niets ten laste leggen. Tot de beelden aan een razend tempo het internet veroverden...
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rydams Eengelbert

  Rydams Engelbert. Wat is het probleem, het bleef toch in de familie.

 • Caroline Bex

  Mooi voorbeeld voor de kinderen ook, zowel qua mentaliteit als gewicht...

 • Rina Mesaus

  Schoon voorbeeld voor de kinderen in het park !

 • Patrick Duyck

  T schoonste van t schoonste van Amerika

 • piet maes

  zijn belgische advokaat zal zeggen dat hij aan het oefenen was voor een rol als bokser in zijn volgende film.