Amerikaanse vrouw gespietst in de borst door op hol geslagen parasol

Illustratiebeeld.
Getty Illustratiebeeld.
Een Amerikaanse vrouw is zondag zwaargewond geraakt toen een parasol op het strand van Ocean City in Maryland door een windopstoot door de lucht vloog en haar in de borst spietste.

De 46-jarige vrouw uit Pennsylvania werd met een helikopter naar het ziekenhuis gevlogen. De hulpdiensten moesten eerst de parasol in twee zagen voor ze naar het hospitaal kon gebracht worden.

Volgens een woordvoerster van Ocean City spietste de punt van de parasol de vrouw net onder haar linkersleutelbeen toen zij in een strandstoel zat te zonnen. 
Ze zal naar alle waarschijnlijkheid volledig herstellen van haar verwondingen. 

Een week geleden raakte een Britse vrouw op het strand in Seaside Heights, New Jersey ook gewond door een parasol die door de wind was gaan vliegen. Haar enkel werd volledig doorboord.

Maryland State Police - Aviation Command

A video of Trooper 4 arriving on scene with the Ocean City Fire Department after a woman was impaled by a beach umbrella (Via IAFF Local 4269, Ocean City Career Firefighter Paramedics Association)
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Evi Vermoesen

  Alez....lap weer iets om te verbieden...

 • Mario Vercaigne

  T’is weer in Amerika hoor !!! Gebeuren daar ook veel rare dingen hoor !!

 • Heidi Werbrouck

  De aktentasjes staan al klaar om naar de rechtbank te trekken

 • Thomas Bogaert

  Waarschijnlijk een miljoenenclaim nu voor het bedrijf dat die parasols maakt