Amerikaanse tiener schakelt huurmoordenaars in om ouders te laten doden

Alyssa.
Politiefoto Florida Alyssa.
De politie in Florida heeft een 17-jarig meisje opgepakt dat de creditcard van haar ouders gebruikte om huurmoordenaars te betalen. Die moordenaars moesten vervolgens haar vader en moeder van het leven beroven. 

Alyssa Hatcher nam eerst omgerekend ruim 450 euro op van de rekening van mama en papa, bedoeld voor een nog onbekende persoon die de opdracht zou uitvoeren. Toen hij dat niet deed, betaalde de tiener zo’n 840 euro met de creditcard om een andere huurmoordenaar in te schakelen. 

De snode plannen van Hatcher konden worden verijdeld omdat ze aan een vriend had verteld over het moordplan. Volgens die vriend hadden hij en Alyssa het gesprek in een etablissement dat bekend staat als drugshol waar jong en oud verdovende middelen koopt en gebruikt. De vriend tipte de politie, waarna Alyssa kon worden gearresteerd. 

De ouders van Hatcher maken het goed. Ze zijn zich volgens Amerikaanse media zoals 
CNN rot geschrokken en hebben aangifte gedaan tegen hun dochter. De tiener zit momenteel in voorarrest en moet binnenkort voorkomen. Ze heeft nog niet bekend, maar wel toegegeven dat ze haar ouders haat en een klein deel van het door haar gestolen geld aan drugs heeft besteed. 

Meervoudige moord

Hatcher wordt nu officieel verdacht van het plannen van een meervoudige moord. Als de tiener wordt veroordeeld, maakt ze kans op een fikse gevangenisstraf. De duur daarvan is, omdat ze nog minderjarig is, moeilijk in te schatten. Of de door de tiener ingeschakelde huurmoordenaars al zijn gevat, is onduidelijk. Evenmin is bekend hoe de privésituatie van de tiener is. Ze zou met name door haar druggebruik veel conflicten met haar ouders hebben gehad.  
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anthony van der Borght

    Ze kan de dood straf krijgen .. dan sta ze daar hoe kun je met zoiets in u hoofd rond lopen .. het is dank aan u moeder dat je er bent .. onbegrijpbaar