Amerikaanse Sara kiest voor Hillary

In de race om de nominatie van de Democratische partij voor de presidentsverkiezingen van november hebben de twee overgebleven kandidaten opnieuw sterren in de strijd geworpen. 'Ugly Betty' wil stemmen trekken voor de gewezen first lady Hillary Clinton, terwijl acteur Kal Penn uit de series Heroes en House mensen wil strikken voor Barack Obama.

Pennsylvania
De beide acteurs waren afgelopen weekeinde in Pennsylvania om campagnevrijwilligers een hart onder de riem te steken en ze aan te sporen tot een laatste, uiterste krachtsinspanning. Actrice America Ferrara, alias Ugly Betty, de originele versie van het bij ons razendpopulaire Sara, hield haar toehoorders voor niets liever te willen dan campagne te voeren voor de senator uit New York.

Registreren
De campagnes van beide kandidaten draaien overuren in de grootste staat die nog naar de stembussen moet. Zelfs zaterdagavond in de kroegen van Philadelphia hamerden vrijwilligers er nog bij mensen op zich als kiezer te laten registreren en te stemmen op Clinton of Obama, meldde de Amerikaanse krant Washington Times. (anp/mvl)

Ugly Betty America Ferrara.
Ugly Betty America Ferrara.