Amerikaanse laat haar vriend stikken in reiskoffer: “Zo voelde ik mij toen je mij bedroog”

Sarah Boone wordt gearresteerd op verdenking van doodslag.
Politie Orlando Sarah Boone wordt gearresteerd op verdenking van doodslag.
Een vrouw uit Orlando (Florida) heeft haar vriend urenlang laten stikken in een reiskoffer. Zijn lijdensweg duurde net zolang tot de dood erop volgde. “We speelden verstoppertje en het is uit de hand gelopen”, beweerde Sarah Boone in een eerste verklaring. Filmpjes die agenten vonden op haar gsm vertellen echter een ander verhaal. Terwijl Jorge Torres naar adem aan het snakken was, peperde ze hem in dat dit zijn verdiende loon was. “Zo voel ik mij als je mij bedriegt”, riep ze zelfs op een bepaald moment. De vrouw wordt nu beschuldigd van doodslag, weet ‘Newsweek’.

Boone verklaarde in eerste instantie dat de dood van Torres maandagavond een stom ongeval was. “We waren in een dronken bui verstoppertje aan het spelen”, getuigde Boone. “Het leek ons allebei een grappig idee als hij in die koffer zou kruipen. Maar dan ben ik in bed in slaap gevallen. Pas toen ik uren later weer bij mijn positieven kwam, besefte ik dat mijn vriend nog opgesloten zat. Ik heb meteen de hulpdiensten verwittigd, maar hulp kon niet meer baten.”

Een kleine snee aan de lip en enkele kneuzingen rond het oog van Torres deden echter enkele alarmbellen afgaan. Toen agenten de iPhone van Boone uitplozen, botsten ze op bezwarende beelden.

Boone bleek twee filmpjes gemaakt te hebben, met een tussentijd van bijna drie uur. In beide gevallen is te horen hoe Torres vanuit de gesloten koffer meermaals haar naam roept. “Ik kan nog amper ademen”, klinkt het bij de tweede keer.

Boone moet op dat moment hard lachen. “Ben je vergeten wat je mij aangedaan hebt? Dit is jouw verdiende loon”, antwoordt ze. “Zo voelde het aan toen je mij probeerde te wurgen. Zo voelde ik mij toen je mij bedroog.”

Boone zit momenteel achter slot en grendel in de gevangenis van Orange County. De hoop om op borgtocht vrij te komen, mag ze opbergen.

Links: Sarah Boone. Rechts: Jorge Torres.
Orange County Jail Links: Sarah Boone. Rechts: Jorge Torres.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.