Amerikaan trekt “Van mijn erf!” naar nieuw niveau: elektrisch hek om kinderen van zijn gazon te houden

WTVR
"Van mijn erf!" Bekend als woedende strijdkreet en soms ook van boze bordjes in voortuinen. Maar een man uit Virginia ging een stapje verder om mensen van zijn erf te houden. Een elektrisch geladen hek. 

De man uit Henrico County woont aan een halte waar kinderen elke ochtend wachten op de schoolbus. Blijkbaar heeft hij problemen met jonge belhamels die op zijn domein gaan staan en er soms ook afval achterlaten. “Ze respecteren de eigendom van anderen gewoon niet”, vertelt Bryan Tucker aan WTVR. “Elke dag moet ik ook rommel opruimen.” 

Volgens de buurtbewoner halen bordjes met “Verboden toegang” niets uit. Die heeft hij al jaren in zijn voortuin staan. Daarom plaatste Tucker deze week een elektrisch geladen hek nabij de straat. Buren reageerden geschokt. En ook wie het hek aanraakt, mocht zich dus aan een schokje verwachten. “Ik begrijp de bezorgdheid van die man wel”, zegt buurtbewoner James Mehfoud. “Maar nu kunnen de kinderen zich bezeren.” 

De opvallende afrastering hield niet lang stand. De politie kwam ter plaatse en ontdekte dat de grond waarop het hek stond eigenlijk nog van de gemeente is. En dus moest een boze Tucker uren na zijn actie het hek weer weghalen. Hij hoopt niet dat hij het ding wat verder op zijn gras opnieuw moet opzetten. "Iedereen weet nu dat ik er niet mee lach. Ik heb mijn punt gemaakt, hoop ik."
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Enkele rozenstruiken planten ? Een bermpje netels ? Meidoorn ? Bamboe ? In Amerikaanse films zie je dat dat gazon superheilig is, haast een statussymbool. Tja, maar tijden veranderen ...

 • RENE LENAERTS

  Een vent met principes!

 • Frank Triolet

  Groot gelijk man

 • johanneke li

  Afbakenen ja, maar om er nu electriciteit op te zetten... op zich als de schok laag is is er geen gevaar voor de kinderen, ze zullen er enkel wakker van worden. Hier bij ons vindt je OVERAL afspanningen, in usa is dat eerder een uitzondering

 • Ibn Marouf

  Groot gelijk. “Maar nu kunnen de kinderen zich bezeren.” Zo leren ze hun slechte gewoontes het snelst af! Kinderen zijn geen goden maar jonge mensen die nog moeten opgevoed worden!