Ga naar de mobiele website
^ Top

Agent schiet zijn vrouw en twee kindjes dood in treinstation in Noord-Frankrijk

AFP
In Noyon, in het noordoosten van Frankrijk, zijn vier leden van hetzelfde gezin omgekomen. De politie gaat er van uit dat het om een gezinsdrama gaat.

De vader van eind de dertig, een politieagent, bracht na een echtelijke ruzie zijn vrouw en twee kinderen om vooraleer de hand aan zichzelf te slaan. De vrouw had haar man net meegedeeld dat zij een scheiding wilde.

Het paar had vijf kinderen. Drie kinderen waren bij het drama aanwezig. Een vijfjarig meisje bleef ongedeerd. Haar tweelingszusje was één van de slachtoffers, samen met een driejarig zusje.

Het drama vond plaats aan het plaatselijke treinstation. Opnames van de bewakingscamera's bevestigen de hypothese van de politie. De politie gaat na of de man de moorden heeft gepleegd met zijn dienstwapen.

Noyon ligt in het departement Oise ten noordoosten van Parijs.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

AFP
AFP5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Aurelue Vanalboom

  Dat is het ergste wat een gezin kan meemaken veel steun aan de nabestaanden

 • Davy Gajewski

  2 woorden voor ! ! ! ! Smerige lafaard ! ! ! !

 • Guy Akkermans

  Gestoorde heb je in alle bevolkingsgroepen en in alle lagen klaar

 • Chera C.

  Ziek

 • Van Eersel Guy

  De politie gaat na of de dader zijn dienstwapen heeft gebruikt! Wat ne rol speelt da nu! Sterkte voor het zusje dat alleen achterblijft

Meld een bug