Agent redt 3-jarig kind uit hete auto: "Ik voelde geen hartslag"

VTM Nieuws
Een politieagent uit de Amerikaanse staat Florida heeft een 3-jarig kind gered uit een hete auto. Hij deed zelf zijn verhaal voor de camera en hoopt dat het filmpje mensen doet inzien dat ze kinderen niet alleen mogen achterlaten in de auto.

De politie deelde de dashcambeelden van de agent die het meisje uit de auto haalt en naar de politiewagen draagt om nadien naar het ziekenhuis te brengen. “Ik voelde geen hartslag toen ik haar vond in de auto”, vertelt de agent. “Ik dacht niet dat ze nog leefde toen ik haar droeg.”

Het meisje heeft het gelukkig overleefd. Haar dokters zeggen dat het kind veel geluk heeft gehad dat de agent zo snel gehandeld heeft. Mocht ze nog langer in de auto gezeten hebben, had ze het waarschijnlijk niet overleefd. De moeder wordt aangeklaagd en wacht op haar proces. 
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter destoop

  @Mark Peeters, eerst het artikel lezen voor je reageert. Het is gefilmd door de dashcam in de politiewagen

 • Koen Wallem

  Dashcam en bodycam, want politie wordt vaak ten onrechte van zaken beticht met selectieve beelden die slechts een klein gedeelte van incident weergeven, zoals ook hier in Belgie vaak het geval is door omstaanders van vaak anarchistische en links allooi.

 • Marc De Metsler

  Niet te geloven en ze blijven maar dom verder doen is het geen kind dan is het een hond, waarom worden die mensen in godsnaam niet zwaar gestraft , nochtans het wordt constant op het nieuws en de krant gezegd.

 • marie-claire de bosscher

  mark peeters, is gefilmd door de dashcam van de politiewagen.

 • Robin Pauwels

  Hoe is't in godsnaam mogelijk...???