Exclusief voor abonnees

Advocaat van kroongetuige tegen voortvluchtige drugsbaron vermoord: Nederland glijdt af tot maffiastaat

ANP
“Ik heb bloed nodig en niks anders.” Dat vertrouwde Ridouan Taghi toe aan een kompaan nadat hij een vermeende mol had laten liquideren. De meest gezochte crimineel van Nederland, die met niets ontziende wreedheid naar de top van de Mocromaffia klom, lijkt onverzadigbaar. Want na de moord op de volkomen onschuldige broer van een uit de biecht geklapte kroongetuige, is gisteren ook diens advocaat in koelen bloede neergelegd.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
62 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jenne Vergeer

  Na de drugs uit Nederland nu de criminele misdaad. Goe bezig.

 • Stefaan Leonaer

  Voor wie dacht dat Nederland het land is van alleen melk en honing... niet dus. Waar de Nederlanders goed in zijn is zichzelf en hun land veel mooier voorstellen dan de werkelijkheid. Wees gerust, in hun grootsteden is er evenveel criminaliteit dan bij ons of in de ons omringende landen.

 • Roger Deprez

  Dus niet beter dan België en dan hoeven ze ook niet meer neer te kijken op ons.

 • Gerard Roest

  Dus Nederland glijdt af.... ? Toch niet naar het niveau van België hoop ik ?

 • Rudolf Jacobs

  ja als je zuiderbuur al een maffia staat is moet je wel volgen,of je raakt achterop,nietwaar,wat een titel zeg een paar vreemdelingen in dit geval dan nog afrikanen schieten elkaar overhoop zo een herrie zeg er komen nog duizenden deze kant op ,ik vindt het erg voor die advocaat,maar vraag me toch af waarom vermoorden