Achtjarige jongen doodgeschoten in Amerikaans winkelcentrum, drie gewonden

Het winkelcentrum blijft vandaag gesloten.
AP Het winkelcentrum blijft vandaag gesloten.
In de Amerikaanse staat Alabama is gisteren een 8-jarige jongen in een winkelcentrum doodgeschoten. Er raakten nog drie andere mensen gewond, onder wie een minderjarig meisje. Over de precieze omstandigheden van de schietpartij bestaat nog onduidelijkheid, zo berichten Amerikaanse media.

De feiten speelden zich vrijdagnamiddag (lokale tijd) af in een shoppingmall in Hoover, Alabama. Er werden meerdere schoten afgevuurd, waarbij enkele aanwezigen werden geraakt. De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie tast in het duister over het motief en de dader(s). Het onderzoek loopt.

Het winkelcentrum is geëvacueerd en blijft vandaag gesloten. Vorig jaar kwam bij een schietpartij op dezelfde plaats ook al een persoon om het leven. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jozef Beunen

    Al goed dat ze daar allemaal een wapen hebben “om hun familie te beschermen” he. Zo vallen er tenminste geen onschuldige slachtoffers meer! Niet te geloven hoe die blijven vast houden aan hun ’recht’ om een wapen te dragen. Je ziet wat er allemaal van komt.