Acht maanden zwangere vrouw met kruisboog gedood in Londen: baby met keizersnede gered

Photo News
Een aanval met een kruisboog heeft in de Britse hoofdstad Londen het leven gekost aan een hoogzwangere vrouw. Haar kind kon met een keizersnede worden gered. De pijl zou het ongeboren kindje maar net hebben gemist, bericht de krant Evening Standard. Het slachtoffer was acht maanden zwanger.

Slachtoffer Sana Muhammad (35) is volgens haar echtgenoot neergeschoten in haar huis. Dat gebeurde in het bijzijn van haar vijf kinderen. De man van Muhammad vertelde dat hij een doos ging wegzetten in de schuur en daar plots oog in oog stond met een man met een kruisboog. Die achtervolgde hem vervolgens de woning in.

“Mijn vrouw was daar de afwas aan het doen. Ik schreeuwde: rennen, rennen, rennen”, vertelde de 42-jarige man. “Hij schoot haar neer. Ik kan de gedachte niet van me afzetten dat ze is geraakt door een pijl die voor mij was bedoeld.”

De politie kon de dader ter plekke aanhouden. Het gaat vermoedelijk om de ex van het slachtoffer. De vrouw overleed in het ziekenhuis. Haar zoontje kreeg de naam Ibrahim. Zijn toestand is stabiel, bericht de BBC.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fredien Vandervekens

  Ze worden maar steeds "creatiever" in hun woestijngedrag. Of was het Willem Tell ?

 • Eida Lam

  Ik geloof precies weeral heel weinig van dat verhaal.

 • Linda Wellekens

  Hebben mànnen in onze maatschappij nog wel een bestaansreden ? Dat soort wangedrag vind je zelden bij vrouwen.

 • Ben Strauven

  Zo zijn de middeleeuwen weer helemaal terug

 • John De roo

  Import terrorisme ...je leest niks anders meer... Waar gaat het eindigen