Aangeschoten zwijn doodt jager in Duitsland

Illustratiefoto.
Foto De Spiegeleir Illustratiefoto.
Een wild zwijn heeft bij Greifswald in het oosten van Duitsland een jager aangevallen en dodelijk verwond. De man maakte deel uit van een jachtgezelschap. 

De 50-jarige jager volgde het spoor van een aangeschoten zwijn, om het een genadeschot te geven. Het dier viel hem daarbij aan. Over de precieze doodsoorzaak van de jager kon de politie nog niets zeggen.
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • chris bogaerts

  Als mevrouw Schauvliege nu eens zou stoppen met het ontbossen van Vlaanderen dan hebben die dieren wat meer plaats om te ''overleven''. Valt me ook op dat op veel militaire domeinen veel meer wild is dan in de weinige bossen hier. Daarvoor alleen al kan het beter van defensie blijven. Ik heb al genoeg gezien wat natuurpunt vernietigt wat eerst zo mooi was.

 • Hendrik Peetersen

  Aan alle pro jagers, het dier was beschoten er verwond door een jager .

 • patrick decoo

  Beste geert Als er niet zo weinig plaats zou zijn dat die beesten hun eigen gang konden gaan en er natuurlijke vijanden voor zouden bestaan. Dan zouden er geen idioten moeten rondlopen met wapens die op laffe wijze en eigen genot dieren afknallen. De mensen moeten eens leren dat we niet alleen op deze planeet rond lopen. Dieren doden niet voor plezier enkel mensen doen dit.

 • Manfred Wauters

  Aan alle bv pro-zwijners bv hier. Die gestorven jager wilde het zwijn uit zijn lijden verlossen.

 • Sobek Wessels

  Jagen is een noodzakelijk kwaad dat altijd op deze planeet bestaan heeft om alle soorten gezond te houden ! Dieren jagen op andere dieren en wij mensen zijn ook dieren maar die wat slimmer zijn en wapens uitgevonden hebben ! Als er te veel zwijnen zijn leiden andere soorten daar onder ! Deze jager heeft pech gehad , zulke everzwijnen hebben vlijmscherpe tanden en kunnen zo je dijbeen openhalen en een slagader raken !